اسپانسرشیپ همسر
مهاجرت از طریق ازدواج و اسپانسرشیپ همسر
هر ساله تعداد زیادی از متقاضیان از طریق ازدواج و اسپانسرشیپ همسر به کشور کانادا مهاجرت می نمایند، از همین رو مهاجرت از این طریق یکی از پرطرفدارترین انواع مهاجرت به کانادا محسوب می گردد. بدین منظور چنانچه همسر شما دارای اقامت دائم یا موقت این کشور باشد می تواند جهت اسپانسر شدن و ورود شما به کانادا اقدام نماید. در واقع این روش، برای متقاضیانی که واجد شرایط اقدام از طریق برنامه استعدادهای استانی یا دارای تجربه کاری کانادایی نیستند می باشد چرا که متقاضی نیازی به دارا بودن فاکتورهای سخت گیرانه این گروه ها را ندارد. با این وجود همسری که قصد اسپانسر شدن را دارد می بایست واجد شرایط معیارهای اسپانسر شدن نیز باشد.
آیا پیچیدگی هایی در برنامه مهاجرتی اسپانسرشیپ همسر وجود دارد؟
پاسخ اینست که این برنامه نیز همانند دیگر برنامه های مهاجرتی، می تواند تحت تاثیر پیچیدگی هایی از قبیل طولانی شدن مدت پاسخ دهی از سوی اداره مهاجرت کانادا و یا در برخی موارد عدم تایید متقاضی از سوی این سازمان باشد.
از عمده دلایل عدم تاییدیه میتوان به واجد شرایط نبودن همسر مقیم کانادا و یا دارانبودن مدارک کافی ضمیمه شده به پرونده اشاره نمود.
کاهش انباشتگی پرونده های مهاجرتی اسپانسرشیپ همسر:
همانند دیگر برنامه های مهاجرتی کشور کانادا، برنامه اسپانسرشیپ همسر نیز شاهد تغییرات عمده ای بوده است. از جمله این تغییرات کوتاه شدن زمان ارزیابی و پاسخ دهی از سوی اداره مهاجرت کانادا می باشد.
در واقع هدف اداره مهاجرت ، جلوگیری از انباشتگی پرونده های قبلی و همچنین امکان بررسی سریعتر پرونده های متقاضیان جدید می باشد.
و اما مدنظر داشتن فاکتورهای مهم مورد بررسی اداره مهاجرت کانادا:
سالیانه بسیاری از پرونده های مهاجرتی اسپانسرشیپ همسرتنها به دلیل نداشتن مدارک کافی و مدارک کمکی رد صلاحیت می شوند. از همین رو، با مدنظر داشتن این فاکتورها و ارائه ی مدارک کافی به همراه فرم های درخواست شانس پذیرش خود را افزایش خواهید دهید.
آیا درچند سال اخیر برای مهاجرت فرد دیگری به کانادا اسپانسر شده اید:
هرچند اسپانسرشدن مجدد برای فرد دیگری هیچ گونه منع قانونی ندارد ولی نکته قابل توجه اینست که هنگام اسپانسرشدن مجدد بایستی 5 سال از تاریخ آخرین اسپانسرشیپ شما بعد از دریافت اقامت دائمی کانادا گذشته باشد.
آیا شما یک شهروند بدون نیازبه دریافت حمایت مالی از سوی دولت کانادا هستید؟
طی سالیان اخیر دولت کانادا با متقاضیانی که پس از پذیرش و ورود به این کشور اعلام وابستگی و نیاز به حمایت مالی از این کشور را داشته اند روبرو بوده است .
به همین دلیل از موارد مهم مورد بررسی اداره مهاجرت کانادا توانایی مالی اسپانسر جهت حمایت مالی همسر خود پس از ورود به این کشور می باشد.
از همین رو، ارائه مدارک قانونی از جمله فیش های حقوقی یا مستندات قانونی نشان دهنده میزان درآمد سالیانه اسپانسر مبنی بر توانایی کامل اسپانسر جهت حمایت همسر خود علاوه بر افرادی که تحت پوشش حمایت مالی او هستند نیزمی باشد.
از دیگر موارد مهمی که اداره مهاجرت در این زمینه ارزیابی می نماید می توان به وام های دریافتی و چگونگی پرداخت آنها اشاره نمود.
آیا قبلا اسپانسر فرد دیگری از اعضای خانواده خود جهت ورود به کشور کانادا بوده اید:
اطلاعات و تاریخچه چگونگی اسپانسرشیپ شما و درواقع حمایت مالی شما در اداره مهاجرت کانادا مورد ارزیابی مجدد قرار خواهد گرفت.
بدین منظور چنانچه دارای سوابق درخشان حمایت مالی از فرد مهاجر به کشور کانادا بوده باشید کمک شایانی در روند تصمیم گیری اداره مهاجرت کانادا خواهد داشت.همچنین اگر درگذشته در زمینه حمایت مالی موفق نبوده اید، بایستی مدارک لازم جهت اثبات توانایی کامل مالی کنونی خود را ارائه نمایید.
از جمله مسئولیت های فرد اسپانسر (جهت هرگونه اسپانسرشیپ) می توان به موارد زیر اشاره نمود:
– ارائه ی مدارک اثبات کننده مبنی بر وجود رابطه همسری
– تکمیل قراردادها و فرم های اسپانسرشیپ
– ارائه مدارک قانونی مبنی بر مدت زمان رابطه با همسر
– واریز فیش های مرتبط با پرونده
– تکمیل فرم های مرتبط با اسپانسرشیپ و فرم های اقامت دائمی کشور کانادا و ارائه مدارک مکمل پرونده به مرکز ارزیابی CPC-V
نقش ها و مسئولیت های مرکز CPC-V
در بررسی پرونده های اسپانسرشیپ همسر:
– مرور و بررسی پرونده های متقاضیان اسپانسرشیب و اقامت دائم مبنی بر تکمیل بودن و دارابودن امضاهای لازمه و مدارک مورد نیاز
-اطمینان از پرداختی های لازمه جهت پیشبرد فرآیند پرونده
مسئولیت های مرکز بررسی پرونده CPC-V:
– ارزیابی پرونده های اسپانسرشیپ و مطابقت با قوانین و مدارک موردنیاز
– رد یا پذیرش پرونده ها بر اساس مدارک مرتبط با واجد شرایط بودن
– بررسی و پیگیری هزینه های پرداختی:
– هزینه مرتبط با بررسی پرونده که غیرقابل بازگشت می باشد.
– هزینه های مرتبط با افراد نامبرده در پرونده که در برخی موارد قابل استرداد خواهد بود.
– هزینه مرتبط با دریافت اقامت دائمی Right of Permanent Residence Fee که در صورت عدم دریافت اقامت دائمی این کشور قابل بازگشت خواهد بود.
– ارائه یک برگ رونوشت از نام و آدرس متقاضینان مستقر در خارج از کشور کانادا به منظور ارزیابی مجدد پرونده آنها
– تقاضای دریافت سوء پیشینه از متقاضیان و کودکان وابسته به خانواده از طریق برنامه آنلاین اداره پلیس
– ارجاع پرونده ها به CIC در صورت نیاز به بررسی و تحقیقات بیشتر
– جمع بندی مدارک مرتبط با پرونده پزشکی و سوء سابقه و آپدیت نمودن الکترونیکی این اطلاعات در FOSS. پس از آپدیت شدن اطلاعات در FOSS سازمان CIC اقدام به تماس با متقاضیان دریافت اقامت دائم جهت تعیین وقت مصاحبه و تکمیل نمودن مراحل بعدی پرونده می
ارزیابی انواع نسبت ها
نسبت: زوجینی که باهم زندگی میکنند یا Cohabitation
مدارک مورد نیاز
– یکی از ضوابط درخواستی از سوی مرکز CPC-V داشتن زندگی مشترک زوجین می باشد. در صورت کافی نبودن شواهد امکان ارجاع پرونده به سازمان CIC جهت بررسی و تحقیقات بیشتر وجود خواهد داشت. زوجینی که دارای زندگی مشترک نبوده و یا اقدام به ترک کشور کانادا به صورت دلخواه نموده باشند، واجد شرایط دریافت اقامت دائم این کشور نخواهند بود.
نسبت: Common-law Partner
مدارک مورد نیاز
– ارائه اظهار نامه قانونی مبنی بر وجود رابطه Common-law partner
– ارائه طلاق نامه در مواردی که هریک از زوجین قبلا ازدواج نموده باشند
– ارائه مدارکی مبنی بر داشتن زندگی مشترک برای حداقل مدت یکسال (یکسان بودن آدرس های پستی)
– ارائه مدارک از دیگر سازمان های دولتی کشور کانادا مانند اداره ارزیابی مالیات که نشان دهنده وضعیت تاهل یا همان Common-law partner باشد
نسبت: همسر
مدارک مورد نیاز
– سند رسمی ازدواج
– ارائه طلاق نامه در مواردی که هر یک از زوجین قبلا ازدواج نموده باشند
– شواهدی که نشان دهنده ی داشتن زندگی و آدرس مشترک زوجین باشد مانند: قراردادهای وام، اجاره منزل و..
– کارت دعوتنامه عروسی یا عکس های عروسی
– ارائه مدارک از دیگر سازمان های دولتی کشور کانادا مانند اداره ارزیابی مالیات که نشان دهنده وضعیت تاهل باشد
– دستور اخراج از کشور کانادا:
حالت اول- چنانچه 12 ماه از تاریخ ترک شما از کشور کانادا گذشته باشد و دارای مدارک کافی مبنی بر خروج از این کشور باشید، نیازی به دریافت ARC ندارید ولی همچنان احتمال عدم اجازه ورود به کانادا را دارید. آمادگی جهت مصاحبه در فرودگاه و داشتن مدارک کافی کمک شایانی به اجازه ی ورود شما می نمایند.
حالت دوم- چنانچه در کمتر از 12 ماه از تاریخ دریافت اخراج از کشور کانادا قصد بازگشت داشته باشید و دارای گواهی خروج نیز نباشید، می بایست جهت دریافت ARC اقدام نمایید.
آیا همچنان در ارتباط با اقدام و تشکیل پرونده از طریق اسپانسرشیپ سردرگم بوده و نیاز به مشاوره دارید؟
اگر چنین است تنها با یک تلفن و دریافت زمان مشاوره از راهنمایی های وکلای متعهد و با سابقه ما در این زمینه بهره مند شده و شانس موفقیت پرونده اسپانسرشیپ خود را با حضور مداوم متخصصین ما تا آخرین مرحله افزایش دهید.
ما می توانیم در تسریع روند پرونده های مهاجرت اسپانسرشیپ به شما کمک نماییم!
اگر هنوز از چگونگی کامل بودن مدارک خود مطمئن نیستید حتما قبل از ارسال به اداره مهاجرت به ما مراجعه نمایید تا در نهایت از بهترین نتیجه ممکن برخوردار شوید.