مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

این برنامه برای افرادی که دارای میزان درآمد خالص سالیانه بالایی هستند

این برنامه برای افرادی که دارای میزان درآمد خالص سالیانه بالایی هستند درنظر گرفته شده است. از جمله شرایط اقدام برای دریافت ویزا از طریق برنامه سرمایه گذاری، داشتن حداقل میزان 1,600,000 دلار کانادایی دارایی خالص و همچنین توانایی سرمایه گذاری حداقل 800,000 دلار می باشند.

این برنامه به دلیل کمک به سزایی که در رشد و توسعه کشور کانادا خواهد داشت به شدت مورد توجه اداره مهاجرت کانادا قرار گرفته است.

مراحل کار بدین صورت می باشد که پس از تکمیل فرم ها و مدارک، CIC آنها را بررسی نموده و در صورت پذیرفته شدن یک تاییدیه برای متقاضی ارسال خواهد نمود.سپس متقاضی می بایست ظرف مدت 30 روز اقدام به ارسال مبلغ مورد نظر جهت سرمایه گذاری نموده و پس از آن برای اقامت دائمی کانادا پذیرفته می شود.

لازم به ذکر است، مبلغ سرمایه گذاری بایستی به صورت پول نقد باشد و پس از گذشت مدت 5 سال، اصل پول (بدون بهره) به متقاضی بازگردانده خواهد شد.

درآخر نیز، در صورت منفی بودن پاسخ اداره مهاجرت، کارشناسان ما اقدام به بررسی دلایل رد پرونده می نمایند.

اگر هنوز از چگونگی کامل بودن مدارک خود مطمئن نیستید حتما قبل از ارسال به اداره مهاجرت به ما مراجعه نمایید تا در نهایت از بهترین نتیجه ممکن برخوردار شوید.

ارزیابی شرایط شما

با ما تماس بگیرید

دفتر تورنتو: ۴۱۶۹۱۵۰۰۵۰

شماره تهران: ٨٥٣١٤٢٧٧

The content on this web site is provided for general information purposes only and does not constitute legal or other professional advice or an opinion of any kind. Users of this web site are advised to seek specific legal advice by our office (or their own legal counsel) regarding any specific legal issues.