مهاجرت تخصصی به کبک

 

جهت واجد شرایط شدن برای این برنامه به نکات زیر توجه فرمائید.

1- اعلام آمادگی جهت سکونت و اقامت دائم در ایالت Quebec

2- اعلام آمادگی جهت ایجاد فعالیت بازرگانی مشابه خود در Quebec

3- حداقل دارا بودن مبلغ 100000 دلار دارایی

4- حداقل دارا بودن 2 سال سابقه کاری و مدیریتی در زمینه فعالیت تجاری که قصد ایجاد و احداث آنرا در کبک دارید

موارد زیر نیز هنگام بررسی درخواست شما توسط مسئولین اداره مهاجرت کبک مورد بررسی و امتیازبندی قرار خواهند گرفت و نقش سرنوشت سازی را در انتخاب و قبولی شما خواهند داشت.

    • سن شما و همسرتان
    • تحصیلات و دوره های تخصصی و فنی و حرفه ای
    • آگاهی به زبان های انگلیسی و فرانسه شما و همسرتان
    • توانایی های فردی
    • آگاهی و اطلاعات مربوط به زندگی در ایالت کبک
    • داشتن خویشاوند در ایالت کبک

. Joomla Templates Free
Copyright © 2013- Reza Nazer and Azar Vakili Immigration and Legal Services. All Rights reserved.Designed by: AvrinDesign.com