برنامه ی جامع استانی استان نیو برانزویک

New Brunswick Provincial Nominee Program

استان نیو برانزویک به دلیل داشتن هزینه های متعادل زندگی، بهره مندی از علوم و تجهیزات پزشکی بر اساس استانداردهای جهانی، سیستم آموزشی کارآمد و نزدیکی  به دریاچه ها و رودها و مناظر بکر طبیعی، همواره مورد توجه بسیاری از متقاضیان دریافت اقامت کشور کانادا بوده است.

از همین رو، این برنامه ی استانی به 3 گروه طبقه بندی می شود:

  • کاری
  • نیروی متخصص (skill worker) تحت حمایت کارفرما
  • نیروی متخصص (skill worker) تحت حمایت خانواده

 

” برنامه ی جامع استانی استان نیوبرانزویک از طریق درخواست کاری ”

به منظور موفقیت پرونده در این گروه ، متقاضی می بایست دارای شرایط زیر باشد:

  • سن متفاضی بین 22 تا 55 سال باشد.
  • تسلط کافی بر زبان انگلیسی یا فرانسه
  • مدرک تحصیلی حداقل دیپلم
  • هدف ایجاد کار و زندگی در این استان
  • تجربه ی کار مدیریتی در حداقل 5 سال گذشته
  • دانش اقتصاد کافی در ارتباط با استان نیوبرانزویک
  • ارایه ی طرح اقتصادی
  • و دارای ارزش مالی 000/300 دلار کانادایی باشد.

 

شرایط فوق الذکر به عنوان حداقل ویژگی هایی است که فرد متقاضی می بایست دارا باشد.

” برنامه ی جامع استانی استان نیوبرانزویک از طریق  نیروی متخصص (skill worker) تحت حمایت کارفرما ”

 

به منظور موفقیت پرونده در این گروه ، متقاضی می بایست دارای شرایط زیر باشد:

  • سن متفاضی بین 22 تا 55 سال باشد.
  • تسلط کافی بر زبان انگلیسی یا فرانسه
  • مدرک تحصیلی دانشگاهی از سوی سازمان آموزشی معتبر باشد.
  • هدف ایجاد کار و زندگی در این استان
  • پیشنهاد کاری برای مدت حداکثر یکسال گذشته باشد.
  • پیشنهاد کاری به صورت تمام وقت و و دایمی
  • و پیشنهاد کاری در یکی از گروه های شغلی زیر باشد:

*مشاغل گروه O,A,B

*مشاغل گروه C از نوع 1,3,7,8,9

* مشاغل گروهD  از نوع 1,3,7,8,9

” برنامه ی جامع استانی استان نیوبرانزویک از طریق  نیروی متخصص (skill worker) تحت حمایت خانواده”

 

به منظور موفقیت پرونده در این گروه نیز ، متقاضی می بایست دارای شرایط زیر باشد:

  • دارای نسبت فامیلی نزدیک با شخص حمایت کننده باشد.
  • سن متفاضی بین 22 تا 55 سال باشد.
  • تسلط کافی بر زبان انگلیسی یا فرانسه
  • مدرک تحصیلی دانشگاهی از سوی سازمان آموزشی معتبر باشد.
  • هدف ایجاد کار و زندگی در این استان
  • دارای تجربه ی کاری تمام وقت حداقل 2 سال در طول 5 سال گذشته باشد.
  • دارای منابع مالی کافی جهت ایجاد و گذراندن امورات مالی زندگی خود در این استان باشد.

و سابقه ی کاری وی در یکی از گروه های شغلی زیر باشد:

*مشاغل گروه O,A,B

*مشاغل گروه C از نوع 1,3,7,8,9

* مشاغل گروهD  از نوع 1,3,7,8,9

 

“مراحل تشکیل پرونده ی برنامه ی مهاجرتی استانی نیوبرانزویک”

 

مرحله ی 1: ارسال مدارک

در این مرحله اصل مدارک درخواستی به همراه یک برگ کپی و فرم های مخصوص سازمان CIC ارسال می گردد. پبشنهاد می گردد حتما از چک لیست استفاده نمایید تا از ارسال تمامی مدارک اطمینان حاصل شود. همچنین یک نسخه از اصل تمامی مدارک راهم برای خود داشته باشید تا در صورت لزوم نیازی به درخواست مجدد آنها نباشد.

پس از ارسال ، مدارک شما توسط سازمان CIC بررسی می شوند و در صورت تایید تاریخ و زمان مصاحبه به متفاضی ایمیل می شود.

 

مرحله 2: اعلام تایید پرونده از سوی سازمان مهاجرت

در این مرحله فرد متقاضی از سوی سازمان مربوط به پرونده های  این استان که در شهر سیدنی ایالت نوااسکوشیا قراردارد تاییدیه ی پذیرش اقامت کشور کانادا را دریافت نموده و سازمان مهاجرت کانادا ویزای اقامت دایمی این کشور را تایید خواهد نمود.

 

مرحله ی 3: ساکن شدن در استان نیوبرانزویک

فرد متقاضی طی مدت 30 روز از تاریخ ورود به این استان می بایست نشانی پستی محل سکونت و شماره تلفن خود را در اختیار اداره مهاجرتی این استان قراردهد.

ما می توانیم در تسریع روند پرونده های مهاجرتی NBPNP به شما کمک نماییم!

رویایی ما با هزاران پرونده موفق در این زمینه ، حاکی از داشتن تجربه کافی جهت ارایه مدارک موردنیاز و تکمیل فرم های درخواستی می باشد.

به هیچ وجه نگران فیش های پرداختی ما نباشید، چرا که هدف ما کمک به مشتریان علاقه مند به مهاجرت به کشور کانادا می باشد. از همین رو با ارایه ی روش های پرداختی مختلف این مشکل را مشتریان به حداقل رسانده ایم.

همچنین می توانید با خرید کیت های مفید Do it Yourself Immigration Kit

به گونه ی دیگری از مشاوره های ما بهره مند شوید.

اگر هنوز از چگونگی کامل بودن مدارک خود مطمین نیستید حتما قبل از ارسال به اداره مهاجرت به ما مراجعه نمایید تا در نهایت از بهترین نتیجه ممکن برخوردار شوید.

ارزیابی شرایط شما

با ما تماس بگیرید

دفتر تورنتو: ۴۱۶۹۱۵۰۰۵۰

شماره تهران: ٨٥٣١٤٢٧٧

The content on this web site is provided for general information purposes only and does not constitute legal or other professional advice or an opinion of any kind. Users of this web site are advised to seek specific legal advice by our office (or their own legal counsel) regarding any specific legal issues.