برنامه ی جامع استانی استان آلبرتا

Alberta Immigrant Nominee Program

این برنامه که زیر مجموعه ی برنامه جامع استانی یا همان (Provincial Nominee Program (PNP می باشد، اخیرا توسط دولت کانادا معرفی گردیده است.

دریافت اقامت دایمی کشور کانادا که در واقع قراردادی فی ما بین استان مربوطه و اداره مهاجرت کانادا می باشد، در 2 مرحله صورت می پذیرد. در مرحله ی اول ابتدا متقاضی به برنامه ی استانی مربوطه درخواست تشکیل پرونده می دهد و پس از بررسی های اولیه در صورتی که واجد شرایط شناخته شود، درخواست خود را تحت عنوان برنامه ی جامع استانی مربوطه به اداره ی مهاجرت کانادا ارایه می نماید.

همچنین شایان ذکر است هراستان شرایط و ضوابط ویژه ی خود را تحت عنوان برنامه ی جامع استانی دارا می باشد. حال به بررسی شرایط و ضوابط مختص ایالت آلبرتا می پردازیم.

مشاغل واجد شرایط جهت دریافت اقامت دایمی کشور کانادا از طریق برنامه ی جامع استانی آلبرتا :

بیشتر مشاغل گروه های O,A,B,C در طبقه بندی جهانی مشاغل واجد شرایط می باشند.

همچنین پاره ای از مشاغل گروه D که در زیر آمده اند واجد شرایط محسوب می شوند:

  • مشاغل مرتبط با کارگران و افراد کمک کننده در کارهای ساخت و ساز ساختمانی
  • (NOC 7611)
  • دیگر مشاغل مرتبط با کارگران  (NOC 7612)
  • مشاغل مرتبط با تمیزکننده های چراغ های تیرهای برق (NOC 6661)
  • مشاغل مرتبط با موارد ضدعفونی های خاص و ویژه (NOC 6662)
  • مشاغل مرتبط با سرایداری مدارس و منازل (NOC 6663)

متقاضیان عزیز در ارتباط با مشاغل می بایست 2 نکته را مدنظر داشته باشند:

نکته ای اول اینکه هر شغلی دارای ظرفیت پذیرش به خصوص و محدودی می باشد.

و نکته ی دوم اینست که متقاضی بایستی ابتدا از واجد شرایط بودن حرفه ی خود اطمینان حاصل نماید که پیشنهاد می شود قبل از هرگونه تشکیل پرونده از مشاوره ی وکلای ما در این زمینه بهره مند شوید.

و اما بدانید از دیگر ضوابط تحت عنوان برنامه ی جامع استانی آلبرتا:

  • درزمان تشکیل پرونده متقاضی بایستی دارای مجوز معتبر کار و اقامت دایمی در ایالت آلبرتا باشد.
  • متقاضی بایستی دارای هدف ادامه ی زندگی در ایالت آلبرتا باشد.
  • چنانچه متقاضی دارای یکی از مشاغل تعیین شده ی گروه های O,A,B باشد، ملزم به ارایه ی مدارک معتبر مبنی بر داشتن کار تمام وقت به مدت حداقل 1 سال در طی مدت 2 سال گذشته می باشد.
  • وهمچنین چنانچه شغل متفاضی جز رده بندی گروه های C,D باشد، ملزم به ارایه ی مدارک معتبر مبنی بر داشتن کار تمام وقت برای مدت حداقل 2 سال در طی مدت 3 سال گذشته بوده باشد.

*چنانچه متقاضی دارای سابقه ی کاری فوق الذکر بدون داشتن اجازه ی کار باشد، جز ضوابط سابقه ی کاری پرونده ی وی حساب نخواهد شد.

  • ارایه ی مدرک معتبر آزمون های زبان
  • چنانچه شغلی نیازمند دریافت گواهی نامه باشد، بایستی جز مدارک پرونده ضمیمه گردد.

ناگفته نماند ارایه ی اقامت از سوی برنامه AINP دارای ظرفیت محدود می باشد و اداره ی مهاجرت کانادا در هر زمان که صلاح بداند می تواند از پذیرش پرونده های جدید صرف نظر نماید. بنابراین آن دسته از متقاضیانی که علاقه مند به دریافت اقامت دایمی ایالت آلبرتا هستند همین حالا با ما تماس گرفته تا زمان کافی جهت دریافت مشاوره های وکلای ما را داشته باشند.

به بیان دیگر، هدف برنامه ی مهاجرتی AINP جذب متقاضیانیست که در رشته ی حرفه ی خود موجب رشد اقتصاد ایالت آلبرتا خواهند شد.

در زیر به پاره ای از این گروه ها اشاره شده است :

  • رشته ی مشاغل استخدامی
  • رشته ی مرتبط با استراتژی های استخدام
  • رشته ی خانوادگی
  • رشته ی کشاورزان و مزرعه داران غیر استخدامی (شغل آزاد)

 

و اما سوال اصلی اینست که کدام یک از رشته های تحت پوشش برنامه مهاجرتی استانی آلبرتا برای شما مناسب می باشد؟

درواقع پاسخ این سوال بسته به ضوابط خاص هر رشته و مدارک مورد نیاز آن که از فرد متقاضی درخواست می گردد خلاصه خواهد شد.

“رشته ی مشاغل استخدامی”

در واقع این دسته از مشاغل برای کارفرمایان استان آلبرتا که موفق به پیدا نمودن شهرواندان کانادایی که دارای مهارت کافی و به صورت تمام وقت باشند در نظرگرفته شده است.

همچنین همانطور که اشاره گردید متقاضی می بایست قبل از اینکه اقدام به تشکیل پرونده، دارای اجازه ی معتبر و تمام وقت کاری در ایالت آلبرتا باشد.

از سوی دیگر این رشته به 3 زیر مجموعه ی زیر نیز دسته بندی می گردد:

  • Skilled Worker Category
  • International Graduate Category
  • Semi-Skilled Worker

“رشته ی مرتبط با استراتژی های استخدام”

در واقع هدف این رشته پرنمودن خلا و کمبودهای حاضر این استان از طریق جذب افراد مهاجر متخصص می باشد. نکته ی جالب توجه در ارتباط با این رشته اینست که متقاضی نیازی به دارا بودن مجوز کاری در هنگام تشکیل پرونده نمی باشد.

این گروه رشته نیز به 2 زیر مجموعه ی زیر دسته بندی می شود:

  • مشاغل تجاری اجباری و یا اختیاری- برای آن دسته از متقاضیانی که دارای گواهی نامه ی واجد شرایط بودن در یک رشته ی تجاری خاص از سوی ایالت آلبرتا می باشند.
  • مشاغل مهندسی- برای آن دسته از متقاضیانی که دارای مدارک معتبر در زمینه های طرح نویسی، گرافیک و یا مهندسی هستند در نظرگرفته شده است.

“رشته ی کشاورزان و مزرعه داران غیر استخدامی (شغل آزاد)”

در واقع این رشته برای متقاضیانی که با هدف خرید مزرعه و مدیریت آن اقدام به مهاجرت می نمایند در نظرگرفته شده است.

بدین ترتیب متقاضی ملزم به :

  • ارایه ی مدارک معتبر مبنی بر سابقه ی قبلی مدیریت مزرعه می باشد.
  • دارا بودن منابع مالی کافی به منظور مدیریت یک مجموعه کشاورزی موفق می باشد.
  • سرمایه گذاری در یکی از محصولات اصلی کشاورزی آلبرتا می باشد.

ما می توانیم در تسریع روند پرونده های مهاجرتی AINP  به شما کمک نماییم!

رویایی ما با هزاران پرونده موفق در این زمینه ، حاکی از داشتن تجربه کافی جهت ارایه مدارک موردنیاز و تکمیل فرم های درخواستی می باشد.

به هیچ وجه نگران فیش های پرداختی ما نباشید، چرا که هدف ما کمک به مشتریان علاقه مند به مهاجرت به کشور کانادا می باشد. از همین رو با ارایه ی روش های پرداختی مختلف این مشکل را مشتریان به حداقل رسانده ایم.

همچنین می توانید با خرید کیت های مفید Do it Yourself Immigration Kit

به گونه ی دیگری از مشاوره های ما بهره مند شوید.

اگر هنوز از چگونگی کامل بودن مدارک خود مطمین نیستید حتما قبل از ارسال به اداره مهاجرت به ما مراجعه نمایید تا در نهایت از بهترین نتیجه ممکن برخوردار شوید.

ارزیابی شرایط شما

با ما تماس بگیرید

دفتر تورنتو: ۴۱۶۹۱۵۰۰۵۰

شماره تهران: ٨٥٣١٤٢٧٧

The content on this web site is provided for general information purposes only and does not constitute legal or other professional advice or an opinion of any kind. Users of this web site are advised to seek specific legal advice by our office (or their own legal counsel) regarding any specific legal issues.